Drůbež Palmovka

Jsme pražský velkoobchod a maloobchod s kvalitním čerstvým, chlazeným drůbežím masem a zvěřinou. Zabýváme se výrobou a prodejem kuřecího a krůtího masa, včetně vlastního rozvozu. Jsme schopni zásobovat jídelny, restaurace, hotely, řeznictví a jiná zařízení.

Novinky

ZDA-LI CHCETE REÁLNĚ UŠETŘIT, VAŘENÍM DOMA JE TA CESTA. AKCE !!  KUŘE CELÉ CHLAZENÉ 59,90/1kg TOP CENA.

ZODPOVĚDNOST,od 15.3.2021 jsem zavedli povinné testovaní našich zaměstnancu.

NASE PRODEJNY JSOU A BUDOU STÁLE OTEVŘENY. 

JSME TU PRO VÁS A VŠE JE O VÁS   i v  1/ 2 /a 3/4/5/prostě furt na každé VLNĚ 

Naši zaměstnanci profesionálně dodržuji HACCP ,odborná dezinfekce je prováděna ANO 1x za 1hod .

Vše je velmi ODBORNÉ, a profesionální desinfekce s možností dosledovatelností všech ukonu a čiností.

Zaměstnanci jsou řadně proškoleny odpovidajicí osobou / T.Spálenka/ VRČ CZ 11934054 oprávněním, na dané téma bezpečnost prodeje  živočišného produktu konečnému spotřebiteli v maloobchodu a velkoobchodu v EU.

VAŠE ZDRAVÍ JE NAŠÍ PRIORITOU #1

 

PO,UT,ST,ČT,PÁ, OTEVRENO OD  8.00-19.00

BABIČKY A DĚDEČKOVÉ MAJÍ OKAMŽITOU PŘEDNOST!! OD 7.00

SOBOTA        8.00-14.00

NEDELE         ZAVŘENO !!                     

 

 

 

 

 

 

 

UŽ MOŽNOST OBJEDNAVAT ---KRUTA A KROCAN CHLAZENY 159,90KC / 1KG 

NASE SCHVALOVACI CISLO VETERINARNI  CZ 11934054 ES

DOBRÁ ZPRÁVA SLEPICE MRAŽENÉ MÁME cca 1,2Kg a 2,5Kg    

RECEPT:Dušené jelení maso s omáčkou

Suroviny

  • 500 g jeleního masa
  • 70 g uzené slaniny
  • 1 - 2 cibule
  • sůl
  • mletá paprika
  • 150 g kořenové zeleniny
  • celý černý pepř
  • 2 hřebíčky
  • 3 kuličky jalovce
  • 100 ml červeného vína
  • 5 sušených švestek
  • 20 g vlašských ořechů
  • 20 g másla
  • 20 g hladké mouky
  • 30 g chlebové kůrky

Postup přípravy

Jelení maso odblaníme, omyjeme a lehce osušíme papírovou utěrkou. Slaninu nakrájíme na kostky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmažíme a potom přidáme a opečeme přirpavené jelení maso. Osolíme, zaprášíme paprikou, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, celý černý pepř, hřebíček, roztlučený jalovec, trochu vína, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou.

Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na plátky. Šťávu propasírujeme, přidáme víno, nakrájené sušené švestky a nasekané vlašské ořechy. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, se kterou omáčku zahustíme, přidáme trochu chlebové kůrky a povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na plátky masa a podáváme s houskovým knedlíkem.

120 minut